25. tammikuuta 2012

Tätä tänää

Ups jäi eilen kengät parvekkeelle kyllästyksen jälkeen. Siellä ne olivat koko yön kylmässä. Ainakaan ei koko kämppä haise sille myrkylle. Vähän alko kyllä henkeen ottamaan siinä neljännen kengän suihkuttamisen kohdalla.
Onpa taas siistin näköiset kengät, ainakin nämä mustat. Mulla on nykyään sellanen ajatushäiriö, että kenkien pitää olla mustat.


Sain loistavan ideanki tossa päivällä. Foliokynnet! Juuu siis lakkailin siinä kynsiä tummansinisellä, kunnes alkoi ärsyttää se tylsyys ja halusin kokeilla jotain jänskää. Siihen hätään en keksiny muuta kun folion. Glitteriä haaveilin ostavani kynsille, jotta olis jotain kimaltavaa ja kun sitä ei tähän mun hätään ollut, täytyi vähän soveltaa.



Mitäs vielä.. Lähdin keskustaan Ginaan käymään. Halusin uuden farkkupaidan, jota oon kauan ettiny ja Ginalla näin olevan aikaslailla sellainen kuin halusin. Samalla tuli ostettua farkut, jotka saa auttaa sanomaan hyvästit jenkkakahvoille ja toivottaa tervetulleeksi vyötärön. On meinaa korkealla vyötäröllä ja ihme koolla... Kokeilin kolmet eri kokoset ja totesin kaikkien olevan liian isoja, joten otin sitten mukaan seuraavan koon kokeilematta. (Ei jaksanut enää kolmatta kertaa lähteä koppiin.) Positiivista oli pituus 30, jota harvemmin näkee, vaikken siihen itse päätynyt.
Sain myös hankittua materiaalit kännykkäpussin viimeistelylle. Huomenna vois alkaa askartelu. On muutama muukin projekti mielessä kesää ajatellen.

Ilahduttavaa oli kanssa huomata VR:n parannus viime viikkoon. Puolentunnin junamatka oli enään 20 minuuttinen. (Norm. 14-13 min)
Hymyilyttämään pisti ihmiset siinä laiturilla odottelemassa junaa. Porukan määrästä päätellen olivat jo hetken odotelleet. Veikkaan silti, että VR on tehnyt sopimuksen jonkin herännäis kirkon kanssa junien myöhästelystä. Kirkoillahan sitä mammonaa pitäisi olla. Ja mikäs sen parempi paikka tulla Jumalan sanaa julistamaan kuin junalaiturit, jotka ovat täynnä kyytiä odottavia vittuuntuneita ihmisiä. Siinä herkästi itse kukin alkaa huutamaan Hoosiannaa ja Jumalaa avuksi. Veikkaan siis salaliittoa, herännäisille uusia jäseniä ja VR:lle lisää rahaa vielä hintojen noston jälkeenkin.

Loppukevennyksenä meikä hississä.
Matka vei alas.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti