24. tammikuuta 2012

Helsinki, Tampere, Pori, Helsinki

 Perjantaina matkasin Puun luokse Tampereelle. Lauantaina lähdettiin yhtä matkaa Poriin. Ja sunnuntaina palasin kotiin.
Puuvikset kävi Tampereella kyläilemässä vanhojen tuttujen luona ja sosiaalisina menivät meilkein suorilteen tv:n ääreen.
Illan aikana tarkoitus oli mennä Huurupiiloon, jonne päädyimme Rapist's alleyn kautta kulkemisesta huolimatta. Paikalle saavuttuamme saimme heti iloisen kutsun liittymään erään pariskunnan pöytään juttelemaan paskaa. Ja samalla sekunnilla ravintoloitsija ilmoitti valomerkin jo tulleen. (Kello oli varttia vaille kakstoista.) Seurueemme jatkoi siis matkaa keskustaan, jonne muut jäivät baareilemaan Puuviiksien jatkaessa matkaa sängyn pohjalle.


Puu junassa! Oma kuvani jotenkin mystisesti katosi... pahoitteluni.
Sekä Puun ottama kuva junasta.
P.S. Nyt sitä lunta sitten on niille, jotka sitä toivoivat.


Porissa Puuviikset lounasti pitkäaikaisen ystävänsä Lillin kanssa, jonka jälkeen suuntasimme Lillille. (Makuunin ja Lidlin kautta.)
Lillillä jatkui tyttöjen juoruilu ja samalla laitoin Puun hiukset. Oli taas kauhean paljon vaatimuksia kampauksen suhteen, mutta ei sentään mitään ylitsepääsemätöntä lettimestarille.
Puun lähtiessä synttäreille, minä lähdin moikkaamaan muoria.
Illalla Lillin kanssa katottiin Tyttö, joka leikki tulella ja Conan. Millenium-trilogian tokan leffan jälkeen todettiin, että seuraavana päivänä on pakko vimonenkin katsoa. Siitä sulavasti siirryttiin Conaniin, josta opittiin, että naista saa lauseella "I just live, love and slave."
Sunnuntaina käytiin vielä vuokraamassa Pilvilinna, joka romahti. Ja kävin myös muorilla vielä syömässä. Kyllä se ruoka vaan maistuu muorilla aina niin hyvälle <3


Lillin Luna, Lunis, Lunikka, The white Devil.
Kerrankin sain kuvata eläintä, joka pysyi paikallaan edes 5 sekunttia.


Loppukevennykseen meikän viime viikkoinen aamiainen ja eiliset lihapasteijat.

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti