16. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite 14.-15.1.12

Elikkä lähdettiin lauantaina kello 8.07 Lahteen mukanamme siskon painava cosplay. Paikalle päästyämme oltiin tietty todella hyvällä tuulella ja suorastaan rakastettiin jäätävää vastatuulta.

Moikattiin tuttuja ja käytiin pari luentoa kuuntelemassa. 'Naisen näköisiä poikia ja prinssinkuvatuksia' oli kyllä aivan pohjanoteeraus. Luennoitsijan ainoa pointti oli: "Tää tässä on pahis ja musta se on kuuma."

Seuraava luento, 'Apua kaverini on fujoshi! eli vertaistukea BL-harrastajien läheisille' olikin jo paljon parempi ja luennoitsijan huumori oli omani kanssa samalla aaltopituudella. Viikset olisi myös ehkä samaistunut luentoon, jos tietäisi mitä se koski, ilman googlea <3


Pekka Haavisto oli myös paikalla. Luulen, että desucon oli mielenkiintoisin vaaliohjelma mitä Haavisto kokee. Hän keskusteli Fingerporin tekijän Pertti Jarlan kanssa muun muassa siitä mitä saa piirtää ja mistä saa loukkaantua.


Kaunis Noora.


Kuva taidekujasta ja hallin pelinurkasta. Sain taidekujalta ostettua pari synttärilahjaa ja itellekkin jotain kivaa ja epäkäytännöllistä. Kuten kaulakorun.

Käytiin kans seuraamassa perinteisesti Hall Cosplay ja alla vähän kuvia mun omista suosikeista.


Sofialla on aina näyttäviä pukuja. Tossa ei kyllä nähnyt kävellä. Saatiin Sofialta myös hyvii vinkkejä Kamen rider Kivan rakennukseen.




Iltabileiden ensimmäinen dj. Sen jälkeen vein kamerani narikkaan, että pääsin tanssimaan. Iltabileet tais loppua yhdeltä. Puol kolmen aikaan pääsin makuupussiin uinumaan pariksi tunniksi upottavaan sänkyyn. Eipä tässä lähiaikoina silti muutenkaan kauheesti oo nukuttu.


Satu ja siskoni sunnuntaina. Hitchiker's guide to the galaxy menee raamatusta. Kiitos Sadulle majoituksesta ja autokyydeistä pakkasessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti