12. tammikuuta 2012

Hupelimessa

Niin se vaan on käynyt, että meikäläinenkin meni sitten hankkimaan lääppimisnäytöllä varustetun hupelimen.
Niin on kyllä vannottu, ettei sellasia leluja ostella. (Kumminkin heti paskana.) Tietty seuraavassa virkkeessä on tullut aina tarkennettua, että no kai sitte joskus voi ostaa kun niistä saadaan kestäviä.
Niin oon jo minäkin tiputtanu pari viikkoa vanhan hupelimeni keittiönpöydältä ja vessassa tippu perstaskusta, onneks ei pyttyyn.
Niin se vaan hupelin on hyvin ottanut elämän ensikolhut vastaan mitään mukisematta. Eli ehkä mun oli jo ihan sallittua ostaa lääpittävä ystävä.


Niin ja tietty Liinu oli ensimmäinen kohde kamerankäyttöharjottelulle. Niin paska kuvahan siitä tuli, mutta oli harjottelun kohdekin aika huono tai siis huonosti valittu. Toinen kun on hieman utelias ja usein herkkujen perään, niin koita nyt siinä ehtiä vaihtamaan kuvausohjelmia kun toinen juokksee ympäri häkkiä.


Niin ja sitteppä päästään tähän toiseen kokeiluun. Lyöden kaks kärpästä yhdellä kameralla, aattelin sitte kuvata myös mun ihanaiset joulumyyjäisostokset ja vähän jotain muuta mitä nyt eteen tuli, esim alelöytöjä.
Niin menin joulumyyjäisiin valmistautuneena ja heti sisään päästyäni iski silmät tohon rannekoruun ja se oli pakko saada. Käsin taottu pronssinen "Vartija". <3


Niin ja siinä on mitä joulukarkeista oli jäljellä eilen.


Niin ja sitten lisää joulumyyjäisten saaliista. Elikkä lusikkakoru, jossa kuvaa painonnostajasta. Älyttömän söpö minusta. Ja ystäväni shopping assistant, joka onneks kuuliaasti odotti noutamistaan. Nuo kantokahvat on muuten vahvistettu pyörän sisäkumeilla! On kanssa kätevät!
Vieressä vielä Poola Katarynan henkari ja Moimoi Barcelonan kaulakorut, jotka kaikki vanhoja ostoksia.


Niin päästiinki pakettiteippiin ja alevihkoihin. Kivoja vihkoja ei oo koskaan liikaa.


Niin ja sitten Ginan alesta ostin 3 kynsilakkaa kokoelmiini ja ennen joulua tuli hankittua nuo Topshop lakat.



Siinä vähän Malmin talvista maisemaa kera VR. Ja juna kulkee vaan.... Niin ja Puun kiusaks PÄIVÄNASU :D
Siinä on tollanen "mihis tän tarkennuksen laittais" ilme. Ja niinku näkyy ei oo paljoo väliä missä se tarkennus on ollu.


Vaikkakin tulee kyllä hyviä kamerakännykkäkuvia uudella hupelimellani, sitä ei voi kieltää.
Niin me ollaan Sony Ericssonin kanssa samalla aaltopituudella, että käyttöohjeita mun ei oo tarvinut lukea ja muutenkin hupelin vielä ainakin toiminut moitteettomasti. Vielä kun liittymäasiat saan kuntoon, niin me ollaan Arskan kanssa erottamattomat.

Xperia-Arc-S-White-EISA.jpg

Siinä vielä kunnon kuva Arskasta <3



Sony Ericsson Xperia Arc S - kuva sonyericsson.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti