26. kesäkuuta 2012

Juhannusviikko

18.6.12
maanantai

Olin Ankulla pelaamassa lautapelejä ja syömässä.
Syöminen on kyllä parasta ajanvietettä.
Menu koostui mansikoista, herneistä, kekseistä, patongista ja vegaanilätyistä. Juomana oli kaksi isoa tölkkiä jääteetä ja mausteena hikoilua.


Anu toi mukanaan Compatibilityn, missä heitettiin noppaa, liikuttiin, nostettiin kortteja ja valittiin eri sanoihin sopivia kuvia. Pisteitä sai sen mukaan montako samaa kuvaa valitsi toisen pelaajan kanssa mihinkin sanaan. Esimerkiksi Anu sai paljon pisteitä, kun arvasi, että valitsen 'avioliitto'-sanaan stop-merkin.


Pelattiin myös Trivial pursuittia, joukkueissa, ei mikään vahvin pelini. Ei kyllä hävitty Anun kanssa noin pahasti kuin miltä tossa kuvassa näyttää. Truman show ja Free hugs pelasti meen Robin Hood pylpyrän.


19.6.12
tiistai

Pakkasin ja muutin Poriin.
Torstaina oli eka työpäivä.

Perjantai 
oli onneksi vapaa, että sai nauttia juhannuksesta (mitä sanon jatkuvasti vapuksi).
Koottiin Iran, Hemin ja Sofian kanssa picnic puiston aurinkoisimmalle paikalle ja röhnötettiin siinä kolmesta kahdeksaan. Le Picnic menu koostui kim bapista, omenista, vesimeloonista, mutakakusta, karkeista, banaanista, suolaisista lättyrullista, kuivakakusta, jaffasta ja skumppapullosta. 



Tuotiin myös Meimei ulos harjattavaksi. Saatiin irti nyrkin kokoinen karvapallo. Mei ei edes pelännyt nurmikkoa niin paljon kuin viime vuonna, vaikka mieluiten se oli sylissä, korissaan tai Sofian hameen alla.



Yöllä mentiin katsomaan kokkoa rantaan. En oo ennen nähny keskustassa kokkoa ja se oli paljon pienempi kuin Reposaaressa poltettu. Tapasin rannassa myös Lillin, joka oli myös rauhallisen juhannuksen vietossa.


23.6.12
lauantai
Töiden jälkeen lähdettiin Iran kanssa Ruosniemeen grillailemaan kavereiden luo. Paikalla oli hoitokoirat Nitro ja Kosmo ja Kosmo oli aivan ihana iso lutuinen karvakasa <3
Käytiin koirien kanssa uimassa ja kävi pari ihmistäkin uimassa.
Uinnin jälkeen pelailtiin lautapelejä ja ps3:sta. Täytyy myöntää, että Sonic ei ole mun peli, mut Eat them on sopivan järjetön.


Et semmost täält Porist.
Jazzei odotelles.
Töissäkin on ollut kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti