14. heinäkuuta 2012

Leivottiin kakku

Ira oli pari päivää kinunu, et pitäs leipoo, niin kylhän me sit leivottiin. Tää tapahtu kyllä jo viime viikolla. Tehtiin kaks kakkutaikinaa taloussuklaalla, mascarpone-maitorahka-kermavaahtoa ja paloteltiin persikoita ja mansikoita. Simppeliä ja hyvää.

Sit kutsuttiin kaverit syömään.




Töitä olen tehnyt ja pitänyt itseni muutenkin kiireisenä. Hyvin on muistunut mieleen kassakone ja vakioasiakkaat vakiojuomineen. Työkaveritkin on yhtä huvittavia kun viime kesänä. 
Vierailtiin Iran kanssa pari viikkoo sitten porin linjojen virkistäytymispäivällä Pyynikin kesäteatterissa kattomassa Kuuma kesä '85. Viime perjantaina käväisin taas Tampereella ja näin ihanaista Idaa Telakan kuumalla terassilla ja vein hukassa olevan Annan Sennille. 
Oon käynyt salilla Tiian kanssa ja luulen, että se tyttö yrittää tappaa mut. Väittää että omistan lihaksia. Ja tuli käytyä keskiviikkona vaahtobileissäkin Lillin ja Tiian kanssa, oli hauskaa kun oli hauskaa seuraa, mutta muuten vähän pettymys viime kesään verrattuna.
Hmm.
Syöpöttelin pitkästä aikaa parhaassa kiinalaisessakin.
Käytiin kattomassa Rock of ages. Ei ehkä musikaalien riemuvoitto, mut viihdyttävä. Ira ja Sofia nauro ko pienet fanitytöt (mitä ne onkin). Katottiin myös Supernaturalista kaikki julkaistut jaksot loppuun ja siirryttiin Kamen rider Kabutoon. Tänään shoppailtiin 4 tuntia ja siivottiin 3 tuntia. Kissa on vieläkin ihan paniikissa. Huomenna alkaa Jazzit ja mä lähen Raumalle mökille rentoutuu. Ens viikolla ehtii jazzeilla yllin kyllin. 

Olisko tässä ollu tarpeeks ohjelmaa parille viikolle?

Ja noi valkoset yliviivaukset ei oo tahallisia, mut bloggerilla on ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti