7. joulukuuta 2011

LOVE IS IN THE AIR!

Niin se lumi tuli Malmillekkin! Eli talvikengät olis nyt kivat.
Eilen siis näytti maisema ikkunasta tolta ja ou mai, tänään näytti samalta!


Tässä vielä mun joulukukka. Nätti minusta! JA KAKSI VARTINEN. Tosin se toinen varsi on vielä aika vaavi, mutta sehän sopii! Kun tuo isosisko tosta kuivahtaa tulee pikkusiskon vuoro ilahduttaa meitä kauneudellaan.
Sen nimi on muuten Annabella! Tuli niin sääliks raukkaa, kun sitä haukuttiin rumaksi, että ajattelin osoittaa sille rakkauteni nimeämällä sen.



Itsepäisyyspäivän kunniaksi tein kookos-lime-peruna-sitruuna-lohi-paistosta. Ihan omasta päästä tuli resepti ja jopa perunoiden kypsyysaste oli oikea, vaikka vähän sitä arvuuttelin käyttäen apuna kinkkukiusauksen paistoaikaa yhdistettynä lohen kypsymisaikaan. Ei oo hukkaan menny pitkä matikka! Saihan siinä vähän integroida ja kirjaimia pyöritellä.

Illan vietin Kampissa veljen kanssa katsomassa vimosinta Varesta. On ne kyllä tylsiä leffoja, paitsi se Porissa kuvattu tietty!
Tunnettu lainista "Mikä vittu teitä porilaisia oikeen vaivaa?" Ja mikä parasta (moni ei ehkä muista), sitä edeltävä laini on tyyliä "Housut kinttuihin!". HAH!
Kotimatka oli vaihteeksi aika yllätyksellinen. "Mitä sä haluut musta? Sä voit tappaa mut vaikka tähän paikkaan! Mä oon eksyksissä! Mitä sä oikeen haluut, että mä teen? Tapa mut tähän paikkaan! Jumala mitä sä haluut musta?" Tommostapa se joku huuteli siellä Malmin aseman portaikon alapäässä. Innolla odotin, että nään ketä siellä tappelee, mutta eihän siellä ollut, kun se yks ja vasta ohi mentyäni, tuli ilmi, että jumalalleenhan se huuteli.
Kaikkee kanssa sano Kaisa häitä.

Noh tämä aamu lähti sitten käyntiin Puun joululahjan parissa. It's handmade with LOVE <3 Ei se nyt kovin kaunis oo, mutta ajatus tärkein! Eikä tuo Puu ole muutenkaan kovin vaativa. Enempää paljastamatta meikä taitaa lähteä katselemaan niitä talvikenkiä ja Timberlandin khuumia myyjiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti