12. marraskuuta 2011

Mennyttä / Valtava postaus kostoksi Viikselle


Meidän luokalla oli tässä jokin aika sitten, havaintoprosessi-kurssin yhteydessä prokkis, joka kulki nimellä "Kielletty ateria". Tarkoitus oli ottaa kantaa ruuan tuhlaukseen. Dyykkasimme ruokaa noin 17 kassillista, valmistimme siitä aterian ja menimme Hämeenpuistoon tarjoilemaan sitä. Pöydillä oli myös ruokaa, jota sai ottaa mukaan ilmaiseksi, kuten leipää, hedelmiä ja muroja. 

Toisella puolella puistoa oli pyykkinaruilla tavaroita, joita sai myös viedä mukanaan. Ettei aina tarvitsisi ostaa uutta. 

Jäljelle jäi päivän päätteeksi noin 2 muovikassillista ruokaa ja tavaraa. 





Kielletty ateria oli siksi, että, noh mitään lupia ei ollut, ja Suomessa dyykkaaminen on puolilaitonta ja dyykatun ruuan tarjoilu on kiellettyä. Poliiseja ei kyllä kiinnostanut.





Eräs sunnuntai istuimme viettämässä epäsynttärinyyttikestejä Nekalassa pelaamalla Unoa, paskahousua, maijaa ja ristiseiskaa. En edes hävinnyt kaikkia.

Kuvat Annen kamerasta.




Sitten tuli Halloween.





 Pidimme koulussa juhlat, toimme ruokaa ja koristelimme piirrustusluokan mustilla kankailla, malliluurangoillamme ja kynttilöillä. Meillä on vaan yksinkertasesti paras luokka.






Sitten tuli toinen halloween. Sitä vietettiin Unajassa mökillä. Iltaan sisältyi sammumista vessan lattialle (hapen haukkausta), paljon ruokaa ja viiniä, saunomista, hierontaöljyä ja kellon siirtoa.





MökkiHalloween kuvat Senniltä.


Eräänä iltana innostuin leikkimään valolla.





3.-6.11 tapahtui seuraavaa: kävimme Sennin kanssa Dorkassa TAXin keikalla ja oli muuten jäätävä tunnelma; matkasimme Poriin katsomaan kaverimme Jonnan näyttelyä ja kuuntelemaan Mustahattuisia herrasmiehiä; matkasimme takaisin Manseen ja kävimme lenkillä, kurkeimme Machine Headin keikalle ikkunasta ja hyörittiin leikkipuistoissa ja kehiteltiin uus juttu: ruumiinlemppaus.










9.11 koulullamme oli avajaiset (bileet, joita ei saa sanoa bileiksi), joista ei valitettavasti ole kuvia; muistoksi jäi vain päässä soiva Backstreet boys ja jammailu.

Seuraavana päivänä istuimme piirrustuksen kritiikissä tuijottamassa kahden päivän aikana piirtämiämme oikean ihmisen kokoisia hahmoja. Onneksi retkipatjat ja popcornit on keksitty. Ja onneksi kritiikin jälkeen voi mennä tyttöjen kanssa kahville puhumaan kissojen orgasmeista ja matkustamisesta.

Kävin katsomassa myös elokuvan Drive. Suosittelen.

Tänään kävimme Anun kanssa vohvelikahvilassa mussuttamassa kunnon vohvelit kaakaon kera. Anun valtaisa annos sisältää suklaata, suklaata, pähkinäsuklaata, kermavaahtoa ja jäätelöä. Ja suklaata. Omassani on omenaa ja jäätelöä. Om nom.





Vohvelien jälkeen suuntasimme teelle Seelan luo. Päätimme perustaa oman taiteilijaryhmän, koska ideoita on niin paljon, että on pakko järjestäytyä. Muuten teehetki oli aika poliittinen.





Huomenna matkaan taasen Poriin isäinpäivän kunniaksi. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti