25. marraskuuta 2011

Aarteita vielä aarteiden jälkeenkin

On tullut jos jonkinmoisesta asiasta otettua kuvia kännykällä ei niin vakavin mielin. Tänään sitten sain jopa muutaman niistä siirrettyä koneelle. Woohoo! Menihän siihen 2 minuuttia päättä mitkä saa tulla koneelle asti.
Ensinnäkin se on kait paljastettava kummipoikani Sulo Salminen.



Tänään Sulo meinas, että toi kulutus mun farkussa vois olla inasen isompi.
Ja asiasta moottorisahaan:


Viime talven tunnelmia Kalliosta ja tollakin hetkellä taisi tulla lisää lunta, että ei varmaan ole turhaa suunnitella tulevaksi talveksi kunnon kenkiä. Ja pitäväthän tuntemattomat suunsa kiinni mun talvikenkien puutteesta, kun meitsi tallustelee kumikarvanahkalapikasteddyvuorisaappaissa!
Ja aihehan tästä siirtyy kesään niin sulavasti kuin purkka tukasta lähtee:



Nämä kuvat ovat Rauman aarteesta Klustermuksesta.
Ja vielä kuva ikimuistoisesta Alppipuiston kansanjuhlasta, josta muistona kipeitä varpaita... eikä sitten oikeen muuta muistikuvaa. Olihan tossa vähän liioittelua: yks varvas oikeesti murtu ja kyllä niitä muistikuviakin on.

Tähän väliin sopiiki muutama muu tapahtuma, kuten U2:n keikka tai konsertti, mikä lie, meinasin nukahtaa kesken kaiken. Ja tietty Suomi - Ruotsi maaottelu, jossa tehtiin yleisöaallon uusi maailman ennätys!! JEJJEJEEJ!! Kun vielä muistaisi kuinka monta kierrosta se aalto kesti.



Ja randomit:


Ihanaisen puuviiksien kotipaikkakunnan kauneutta yllä ja alla tuo hauskanen akvaarioasukki, jonka merkkiä ja mallia en vaan muista.


Ja sateenkaari bussimatkalta Pori- Helsinki, aika magee!


Randomeista loppuun vielä meikäläisen lempikuva, joka on otettu heti sen puolentunnin jälkeen, minkä tuo Acer tarvitsee käynnistyäkseen. Ja sen verran on luksusta pytyssä, että ihan kaksi kertaa sen joutuu sammuttamaan, että uskoo.


NIIN ja pakkohan se on tuosta omasta röhkivästä rouvashenkilöstä jotain mainita. Liinu neiti on sellainen viriili keski-iän ylittänyt pömppömaha kahdella kaksoisleualla <3


Nää muovipussit taitaa eläimille olla aika maaginen asia... vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti