22. lokakuuta 2011

Syysloman saavutukset

Mulla oli syysloma, itsenäisen työskentelyn viikko, josta puolet vietin Porissa siskoni luona. Sen ajan saavutus oli Supernatural-maratoni, 2 tuotantokautta, itsetehtyjä suklaakonvehteja ja uudet kengät.

Loppuviikon vietin Tampereella helsinkiläisen ystäväni kanssa. Popcornia, kolme leffaa, shoppailua, vohveleita, viiniä, stand up-komiikkaa ja juoruja. 

Perjantaina päätimme lähteä yöelämään, vaikka ensin päädyimmekin joidenkin tuntemattomien tuplasynttäreille 20 neliön yksiöön. Ja yöstä tuli kaiken kaikkiaan ikimuistoinen; tanssilattialle kaatuminen, tequilaa, italialaisia miehiä, musiikin opiskelijoita, huulipunaa hartiassa, lsd-myyjä ja tarjottuja juomia.

Lauantaina hitaasti herättyämme leivoimme krapula-apua: masaliisaa.



Teimme 3 masaliisaa, koska sunnuntaina aion viedä sitä syntymäpäivänyyttäreille. En oo elämässäni nähnyt niin isoa masaliisataikinaa. Ja se painoi.


Masaliisaa pakattiin mukaan kolmeen muovirasiaan evääksi elokuvateatteriin. Le Havre <3 

Shoppailimme muroja Anttilasta ilmaisten Kellog's peltipurkkien takia. Se päättyi siihen, että kaksi tyttöä, 4 muropakettia ja 2 peltipurkkia vieraili hämmentämässä Alkon kassaa. Unohtamatta teepurkkiin säilöttyä, tarkoin varjeltua Pertti-setää.

Oli erittäin antoisa loma.

Mmm ja ilmeisesti kaikki miespuoliset ystävämme ajattelevat, että meillä on "tyttöjen välistä kivaa". En kiistä.

Olkoon tämä viimeinen kerta kun juon kotitekoista kiljua janooni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti