21. syyskuuta 2012

Perjantai-ai-ai

Pääsin mukaan INTAC-projektiin, missä tehdään yhteistyötä kanadalaisten ja korealaisten kanssa. Projekti keskittyy valokuvaukseen ja videoon ja skypeen. Latasin jopa skypen, mut menetin hermoni puolen tunnin sisällä. Sit latasin sen Anulle ja menetettiin yhdessä hermomme. Keskiviikkona väännettiin Anun kanssa esittelyvideota yömyöhään. Kyllä alkaa oma englanti kuulostaa kamalalta 10. katselukerran jälkeen. 

Torstaina oli koulusta retki Helsinkiin. Kierrettiin Taidehalli, Amos Anderson, Kiasma ja Ateneum. Kiasma ja Taidehalli vei kyllä voiton kotiin. Amos Andersonilla oli taidetta ja muotia yhdistelevä näyttely, missä olisi voinut olla mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta vähän joutui pettymään. Teokset oli kyllä hienoja, mutta yllätyksettömiä ,jos yhtään tiesi mitään taiteilija-suunnittelija-pareista. Paola Suhosen ja Mikko Ijäksen  yhteisteokset olivat omia suosikkejani, vaikka aluksi ajattelin, että nyt on niin Suhosta että ällöttää.

Perjantaina kävin vähän ostoksilla, lähdin liikeelle äidin puolesta, mutta vähän ehkä eksyin matkalla.
Ihan ensimmäiseksi kävin radiokirppiksellä ja ostin kahdet kengät. Heheh.


Ylemmät on käyttämättömät Monkin korkeapohjaiset tossut, jotka saavat ajaa conversejen asiaa syyssateissa ja lätäköissä. 
Alemmat on todella hyödyllinen ostos tähän aikaa vuodesta.
Mut on ne kivat, Marc Jacobsonit. Oikeesti kyllä tummemmat kun tossa kuvassa.

Sitte menin ostamaan äidille joogamattoa Stadiumista ja sanoin kolmannen kerran syksyn aikana kassalla, etten tarvi asiakaskorttia...


Ostosten jälkeen otin vähän aurinkoa ja smoothieta parvekkeella. 
Pitää tänään vielä suunnistaa Poriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti