27. toukokuuta 2012

Stockers! Islanti Ja Remppa

Siinä ne tärkeimmät.

Puuviiket siis seilasi Virgin Oiliin perjantaina Stockerssin keikalle. Niin sulavasti taas kyllä hoidettiin ittemme sisään, että fiksumpaa hävettäis. Tuli vähän sellanen "miksi ovet ei aukene meille"-fiilis ja lipunmyyjäkin näki tarpeelliseks selventää millon pilkku tulee...
Siitä se ilta lähti nousuun. Hyvällä fiiliksellä keikkaa seuraamaan. Ja viiden biisin vedon jälkeen alko taas alamäki. Tosiaan Stockers veti vaan 5 biisiä (mikäli pysyin laskuissa) ilmeisesti solistin sairastumisen(?) takia. Eipä se muuten olis niin paljon haitannu, mutta kun meikäläinen ei sitte kolmeen kuukauteen tuu nääkemään luultavasti yhtään mitään keikkaa. Lisäks loput 3 bändiä vaan paskeni loppua kohden. Ja minä kun luulin, että Stupidon bändit olis hyviä... niin väärässä olin.


Stockerssin poijaat
ja
Miaun valokirjaimet, jotka ei oikee tahtonu pysyä aloillaan.


Tästä päästäänki sulavasti tohon Islanti osuuteen. Mainitsemani noin 3 kuukautta tulen siis viettämään Islannissa lammasfarmilla. Sinne me mennään ystäväni Katrin kanssa vähän paimentamaan lampaita ja tekemään kaikkea, mitä ikänä meille tehtäväks annetaan. Olis myös tarkotus hiukan käydä seikkailemassa. Eniten taidan odottaa valassafaria!
Mun lähtö on siis 7.6. eli noin puoltoista viikkoo lähtöön!


Tuolla jossain vasemmalla kuvan ulkopuolella on Katrin ja mun kesäkoti. Ei kuulosta yhtään pahalta viettää kesä puuttomalla saarella, kiitos koivun.


Loppu viikonloppu meni remppa-apuna serkun kämpällä. Eilen leikeltiin Idan kanssa suojamuoveja laatikoihin ja käytiin lemppaamassa roskia erään työmään roskalavalle. Tänään kokosin Ikea-kaapin ja Ajeltiin Idan kanssa Kauniaisten keskusta-Espoon Entresse akselia. Ei menny meijän Abc-reissu ihan niinkun elokuvissa. Vasta kun tajuttiin, että ollaan eksytty ja bensa lopussa huomattiin, ettei kummallakaan oo kännykkää mukana, eikä juuri mitään tietotaitoa siitä osasta pk-seutua. Lopulta, kun oltiin kartalla ja jokasesta ilmaansuunnasta sitä Abc:tä etsitty luovutettiin ja haettiin navigoija kyytiin. Tulipa sekin alua vähän tutummaks ja pitkästä aikaa ajettua manuaalivaihteista.


Dokumentoituna tärkeimmät asiat: Parvekkeen oveen yhteistyöllä piirretty kuva työnjohtajasta sekä olohuoneeseen kannettu pytty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti