19. toukokuuta 2012

Kevyesti takaisin

On tässä ehtinyt aika paljon kerääntyä kaikkea mistä täytys päivitystä tehdä, mut jotenki en nyt oo ruodussa eli aloitetaan viimeisimmästä tapahtumasta ja tukka uutisesta.
Eilen oli setäni 25X2-vuotis synttärit.
Paikkana oli Tampereen Palatsi ja showna Queen-musikaali Show Must Go On. Musiikki tietty oli hyvää ja laulukin sujui esiintyjiltä. Musikaalin kaksi tarinaa tosin inan tylsiä, mutta ihan kiva musikaali.
Palatsi kun on ns. ruokateatteri (miks niitä nyt sanotaan :D). Anyway ruoka tuli pöytään ennen esitystä pitkän kaavan mukaan ja väliajalla vielä kahvi ja leivos. Vähän täyty leivosta jättää syömättä, kun siinä vaiheessa oli jo hitusen vatsa täynnä. Juomaakin riitti: kolmea eri kuoharia, valkkaria ja likööriä. Onneks oli ruokaa juoman kanssa, muuten tää raivoraitis olis varmaa ollu otsa tiskis.
Kaiken tän lisäks käytiin Vilin ja Idan kanssa Perhossa lounaalla. Perho on kyllä ehdottomasti kaupungin parhaita lounaspaikkoja. Sitä enne oltiin Vilin kanssa vähä shoppaamassa :D Eli syöty on kunnolla ja hyvin.

Jos nyt sitte sitä tukka asiaa. Juurikasvusta päätellen tääkin juttu on kuukauden vanha. Mulla kun on vähän ollu haluissa blondi, mutta kysymerkkinä miten lähtis toteuttaa tätä mielihalua. Nyt kun on muodissa nää vaaleat latvat, niin päätin sitte että vois alkaa vaalentamaa tukkaa latvoista ylöspäin.


Tän näkönen tukka on kiinni.



Tältä nuo latvat näyttää auki.
Oli hyvä ottaa kuvia tänään, kun eiliset laineet oli noinkin hyvin säilyny yön yli. Ja ai että mitä ihania peilikuvia<3

Ja mitä herkku pitsaa teinkää tänään. Sitä saa kuolata.


Pakko vielä mainita mihin Tytti mut pakotti! Kattoon Battleshippiä! Voi jösses kyllä alko heti nukuttaa ku Alexander Skarsgårdin hahmo räjäytettiin taivaan tuuliin. R.I.P.
Onneks kesällä tulee lisää True Bloodia<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti