22. maaliskuuta 2012

Hyvät ihmiset ostakaa sähköhammasharja

Jos sähköhammasharjalla harjaamisella selviää ilman suuhygienistiä, mulle sellanen KIITOS!
Tässä sitä ollaan verenmaku suussa ja yritän pitää itteni kiireisenä etten oksentais. Tuntiin ei saa syödä tai juoda. Ikävintä tässä on se, että nyt tekis ihan älyttömästi mieli syödä purkkaa ja juoda vettä.
Suuhygienisti taas tuntui vihaavan työtään, mutta rakastavan kiduttamista. Aluksi tyyppi oli tosi hiljanen; ei esitellyt itseään, pyytänyt istumaan tai kertonut mitä alkaa tekemään. Ensimmäiset sanat sitten "hein" jälkeen tulivat, kun tyyppi alkoi käyttää jotain diibadaaba-laitetta, joka voi vihloa. No ei vihlonut, mutta ikeniin kyllä sattui, vitusti. Vasta ennen kolmatta ja viimeista rääppimiskierrosta sain pintapuudutuksen. Siinä vaiheessa ikenet jo huusi hoosiannaa, kyyneleet valu pitkin poskia ja hartiat oli jumissa jännityksestä. Tuli vahvasti tunne, että se tahallaan sörkki mun ikeniä ja anto pudutuksen vasta, kun oli varma et on tarpeeks kärsitty.
Lopuksi, kun pääsin purskuttelemaan suurimmat veret suusta tyyppi (vahingon)iloisesti alkoi juttelemaan siitepölyallergiasta ja toivoi, että puudutus edes vähän autto, ettei tuntunut niin pahalta. Juu kyllä autto ja olis kelvannu heti alussa koko vitun puudutus.
Kokemusta rikkaampana tää kokemus pääsee ehdottomasti paskimmathammaslääkärikäynnit-listalle kakkoseks ja se kertoo paljon. Mullakin kun on jo takana kolme erillistä viisaudenhampaan poistoa, joista vaan yks tuntui pahemmalta, kun tää käsittely. Enkä oo muuten ikänä ennen meinannu oksentaa jo hoitotuolilla.
Ei muuta kun käyttöön sähköhammasharja heti kun tää ienten jomotus hävii ja viikottainen langotuskin vois olla hyvä.

Hauskaa hampaiden hoitoa!
T: Viikset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti