14. lokakuuta 2012

1. periodi ohi

Näin on käynyt, että ammattikorkeakoulu urani ihka ensimmäinen periodi on takana!
On ollut kyllä tarpeeksi työntäiteisiä viikkoja.
Siinä on vähän aherrettu pitempää ja lyhyempää raporttia jos jonkin moista, muutamia yrityksen keskeisimpiä viestejä, pidetty pari esitelmää, ratkaistu muutama sopimus kiista, käyty oikeudessa ja opittu Wordin ja Power Pointin salat.
On se vaan mukavaa kerrankin osata tehdä niitä tiedostoja oikean näköisiksi HELPOSTI, eikä menettää järkeään ja hiuksiaan, kun teksti hyppii millon missäkin sarakkeessa.
Onneksi lempiaineeni, tietojenkäsittely, jatkuu vielä seuraavankin periodin.

Pääsia: Ensimmäinen intensiiviviikko alkaa huomenna!!!
Tarkoituksena olisi viettää viikko intensiivisesti reissussa.
Tiistaina lähden Poriin katselemaan mitä kotikaupunkiin kuuluupi ja keskiviikkona matka jatkuu Tampereelle Puuta katsomaan ja Stockerssia (ja ehkä vähän muitakin bändejä).

Kamalaa, kun täytyy ihan miettiä, mitä muutakin on tehnyt kun vaan koulu juttuja.
Ainakin tuli käytyä Hullareilla, kahtena päivänä. Pakollisten ripsivärien lisäksi matkaan lähti hopeashampoo ja kaksi samanlaista paitaa, eri väreissä ja eri koissa. Oli hieman vaikeuksia päättää kumpi koko olisi parempi, eikä ollut aikaa kokeilla, koska olin matkassa ennen juridiikan tenttiä.
Onneksi kuitenkin molemmat koot istuvat, ne vain lähettävät hieman erilaisen kuvan :D jos niin voi sanoa.

Eilen illalla olin hoitamassa kummipoikia muutaman tunnin.
Asiat, mitä opein: Sulo tietää mitä haluaa ja tuntee sanan "ruoka", pommin kakkoja ei ole pimeässä helppo kerätä shittipussiin, kuseskelu matoille käy nopeampaa kuin uskoisi, Ossi on vielä täysi mamis.

Mitähän muuta..?
Ollaan Katrin kanssa lähetetty kaksi korttia Islantiin. Samalla tavan mukaan ollan joko nautittu aamupalaa tai lounasta. Ensimmäinen kortti lähti englanniksi ja toinen islanniksi.
Google on ystävä.
Kuultiin huonoja ja hyviä uutisia farmilta. Lumimyrsky tuhosi yhden piharakennuksen katon ja muutama lammas on varmasti menehtynyt lumeen, lisää saattaa löytyä.
Hyvinä uutisina kuultiin, että meidän lähettämä kortti-1 on käännetty Kivelle ja Kivi on ylpeänä kertonut miten ymmärrettiin jo melkein kaikki ja näyttänyt miten paljon käännettiin sanoja islanniksi. Ihan ikävä tulee Tunguhálsia miettiessä <3

Tässä pari ikävöinnin kohdetta.
Naatturi (luottopaimennuskumppani)

 Kaks ylpeyden aihetta. Kiven Hopea nuori mies edessä, sekä mun koulutettava takana.

Ja ihanaakin ihanempi Bratuska, mammanpoika hänkin <3


Enpä taida nyt muuta keksiä kovinkaan merkittävää kuulumista.
Tukan värjäämisen pariin siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti