16. elokuuta 2012

Olen viettänyt kylmää kesää

On ollut pieni blogiloma; ihan laiskuudesta kylläkin, eikä elämän tylsyydestä tai blogiin kirjoittamisen vaikeudesta johtuen.
Ollut harvinaisen mälsä kesä.
Mut joitakin helmiäkin on mahtunut mukaan:

Oli jazzit.
Aloitin jazz-viikon viikonlopulla Sennin kanssa mökillä.
Uitiin, saunottiin, syötiin hyvin ja käytiin kävelyllä vanhassa Raumassa. (mökkikuvat Senniltä)Keskiviikkona (nähtävästi 19.7.) jazzailin Lillin kanssa.20.7. jazzailin Sennin, Iklen ja Maken kanssa. Istuttiin ensin kirjurissa kuuntelemassa keikkoja, joita jouduttiin googlettamaan, koska ei tiedetty mitä kuultiin. Väsäsin myös hienon seppeleen rikkaruohoista. Parhaiten se puki Makea. 
Johtuu kai parrasta.


 Make osti karkkikojusta 12 mansikkametrilakua kympillä. Ja pakkosyötti niitä meille.


Ja koska Barcolla oltiin, niin Mojitot oli pakko ottaa.


21.7. menin siskoni kanssa Janelle Monáen keikalle LP47!-telttaan. Monáe ansaitsi kyllä keikastaan kaikki kehut mitä siitä kirjoitettiin myöhemmin. Jopa Ira sanoi, että oli mahtava keikka, vaikka vasta samaisena päivänä kuuli Monáeta ensimmäistä kertaa.

Keikan jälkeen suuntasimme Beer Hunterssiin, koska ihanainen taidenenäinen ystäväni Mikko ilmoitti olevansa tyttöystävänsä ja veljänsä kanssa siellä. 
Täytyyhän sitä mennä oululaisia katsomaan.
Ira lähti töihin kahden aikaan ja minä jäin Mikon, Katin ja Antin seuraan. Yritimme fiksusti kahteen baariin, mutta päädyimme vain kököttämään kahdessa eri jonossa ja suuntaamaan kespalle. Matka kespalle kesti ehkä noin koko yön, koska Kati pysähtyi itkemään metrin välein.
Onnesta.
 Katista tuli sinä yönä täti.


Seuraavalla viikolla näin vanhoja kavereita Emmaa ja Helenaa. Emma oli "kotona" käymässä Hollannista ja Helena Rovaniemeltä.
Kamalasti keskusteltavaa kun näkee kerran/pari vuodessa.
Samalla viikolla pätkäisin hiukseni ja olin ainoaa kertaa Yyterissä.


3.8. lähdettiin Iran kanssa ajamaan tampereelle. Ira halusi ulos ja minä kaipasin tampereen yöelämää. Matka sujui hauskasti, kun pohdin bambin, peuran, hirven, poron ja kauriin eroja. Ala-asteen biologian/maantiedon opettaja olisi ylpeä. Lopputulokseni oli jotenkin sellainen, että porot kilisee, peurat on sporttisia, kauris on horoskooppimerkki ja hirvellä on heltta.

Päädyimme ensiksi Café Europaan yksille ja sitten toisille ja kolmansille Rumaan. Tampereen isoimpaan karaokeen. Kotimatkalla syötin kasvissyöjäpojalle hampurilaista.
Sitä ne kasvissyöjät kuulemma tekee.


9.8. juoksin töistä junaan, joka olikin myöhässä, ettei olisikaan tarvinut juosta. Pyh. Matkustin tampereen kautta helsinkiin Sussin luo Munkkiniemeen. Syynä oli FLOW.
Perjantain ohjelma oli seuraavanlainen:
Stockers!
Siinai & Moonface
Future Shorts
Yann Tiersen
Miike Snow
Lykke Li
Actress
Hengasin osan ajasta Sussin kanssa ja törmäillen Sussin kavereihin, mutta ennen Miike Snowta tutustuin venäläiseen Nataan, jonka kanssa katselinkin keikkoja loppuillan ja yön.
Perjantain ehdottomat suosikit oli Siinai ja Yann Tiersen, vaikkei Lykke Lissäkään valittamista ollut.

Lauantai alkoi brunssilla Mikonkadulla, asunnossa, jonka erkkeristä avautui näkymä Kaisaniemen puistoon. Lauri, Kalle ja Jussi kutsuivat meidät syömään ja Saara suostutteli meidät liikkeelle. Brunssin jälkeinen ohjelma vain paransi päivää:
Trevor Deep Jr.
Kari Tapiiri+Akira+Dallas=Dakiiri
Black Twig
Ane Brun
Karri Koira (joku medialaisten vitsi)
Epämääräistä oleskelua kasassa
Huoratron
The Black Keys
Suosikit oli The Black Keys ja Black Twig. Jatkoille mentiin roballe baariin, jonka nimeä en saa mieleeni. Ane Brunin jälkeen onnistuin törmäämään Ainoon:


Sunnuntaina nukuttiin Atlético Kumpulan ohi ja päädyttiin sohvailemaan Kuppalaan; medialaisten kotiin. Kun vihdoin jaksoimme liikkua Flowhun:
Future Shorts
Friends
Feist
Ruokaa
Björk
Björk ja Feist olivat selkeästi suosikit tältä päivältä. Se on kai selvä. Sitten vaan yöbussilla takaisin Poriin ja aamulla kolmen tunnin yöunien jälkeen töihin ääni käheänä. Oli se sen arvosta.


Päivinä, joita ei mainittu, olen ollut töissä. Tai tehnyt erinäisiä asioita Tiian, Lillin, Iran, Hemin ja Sofian kanssa.
Eilen olin 6 tuntia tatuoijan pedissä kidutettavana ja huomenna palaan kotiin Tampereelle. Paljon pakattavaa.

Kesän ostokseni koostuvat Levykauppa Äxän kahden euron hyllystä ostetuista Oh No Ono:n ja Razorlightin levyistä, Onitsuka Tigerin tossuista ja kevyestä kesämekosta, joka palveli hyvin Flowssa. Kuva Meistä, hän on viimeisen viikon nukkunut tyynylläni kun olen katsonut Game of Thronesia. Näyttää hämmentävän pieneltä tuossa kuvassa.


Tänään bongasin RUMAn veneen matkalla Kirjuriin Tiian kanssa. Kävelimme ristiin Taavisiltaa mahat täynnä Soman lounasta.


Kiitos ja hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti