5. joulukuuta 2011

Viikonloppu

Jei Jei
Lähdin hyvillä mielin ja väsyneenä perjantaina helsinkiin Viiksen luo. Junassa tapasimme mukavan Villen, jolla oli erittäin lyhyt muisti ja mielipiteitä musabaareista. Olimme matkalla bar Looseen Stockers!ien keikalle. Ensin olimme katsoneet tietysti perinteisesti Salkkarit.



Stockers! oli yhtä hyvä kuin aina ennenkin, mutta pittaajat vähän häiritsivät tämän kameran kantajan keikkaa.

Kotimatkalla kuvasin vähän jouluvaloja.


Ja innostunutta ystävääni.



Junaa odotellessa käytiin testaamassa passikuva-automaattia, "ihan niinkö elokuvissa". Koska ollaan aikuisia.


Lauantaina käytiin shoppailemassa Helsinki10:n myyjäisissä ja sainkin veronpalautukset käytettyä sinne aika kätevästi. Mutta KAIKKI joululahjat on hankittu, joten eipä paljon harmita.

Viiksen mentyä töihin ostin farkut, kävin FennicaComicsissa fiilistelemässä pitkästä aikaa (ne myyjät ei enää muista mua), söin jäätelöä ja pelasin videopelejä Kampissa 13-vuotiaiden poikien kaa. Elämä on ihanaa.

Ja sitten tapasin kultaisen Sussin. Jonka kanssa mentiin Helsinki10:n myyjäisiin. Shoppailemaan. Taas. Pienen kiertelyn jälkeen pääsinki ekaa kertaa Sussin (ja miehen) uuteen kotiin, joka oli omistajiensa näköinen rumpusetteineen, kitaroineen, kirjoineen, levyineen ja vaatekaappeineen.


Illaksi mentiin ylä-aste kavereiden jälleennäkemiseen, ei siis omieni, mutta ihan kivojen silti. Ja pienille ja lyhyille jatkoille Mascottiin.

Sunnuntaina käytiin TOKYO:n joulumyyjäisissä ja valitettavasti käteisvarani olivat 4 euroa, joten en saanut matkaani mitään ihanuuksia. Tai no kymmentä kangaskassia.

Lopun aikaa pyörein Sussin kanssa Sammakon kirjakaupassa odottaen bussia Poriin joululeivontaan.

Huomenna valmistuu vuosisadan piparkakkulinna.
Ja jos pipareiden leivonnan jälkeen vielä liikenen niin siirryn Kulttuuri Kulmaan Winter Jamboreehen kuuntelemaan lisää livemusaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti